Solvabiliteitsonderzoek

GDW Provant wenst kostenbesparend te werken. Als de kansen op recuperatie klein zijn willen wij de kosten voor uw cliënt beperken. Daarom is een grondig solvabiliteitsonderzoek onontbeerlijk.

We gaan hiervoor uit van volgende principes:

 

1.Wij kennen uw debiteur. Als uw debiteur schulden heeft dan is de kans zeer groot dat GDW Provant uw wanbetaler reeds in het vizier heeft en kent. We kunnen dan ook op basis van deze info een duidelijk beeld geven van de slaagkansen van de invordering.

 

2.Wij kennen ons vak. GDW Provant is een kantoor met zeer ervaren medewerkers die in elke materie thuis zijn. Bovendien hebben wij een netwerk van confraters in heel België en zelfs in bepaalde andere landen die volgens dezelfde principes werken

 

3.We zijn op de baan. Kennen we uw wanbetaler niet dan kunnen we meestal wel op basis van de woonplaats een idee vormen. Bepaalde adressen komen immers steeds terug. Bovendien zullen we niet aarzelen om alvorens een oordeel te vellen even langs te rijden om een goed beeld te krijgen van de situatie ter plaatse.

 

4.We beschikken over alle data. Van zodra we een uitvoerbare titel hebben kunnen we een aantal externe gegevensbanken raadplegen. Denk maar aan Rijksregister, DIV (inschrijvingen voertuig), CBB (Centraal Bestand van Beslagberichten) ,...